Alexandru Lilea

— Alexandru Lilea este un tanar din Slatina, pasionat de skateboarding freestyle, sport ce devine incet dar sigur, un fenomen la noi in tara. Pentru Alexandru, acest sport inseamna autodisciplina si este ceea ce il face fericit. El este invatacelul lui Marius Virgil Constantin. Intr-o zi Alexandru vrea sa concureze la competitii internationale contra lui Marius.

Marius a avut o influenta semnificativa asupra lui Alexandru. ” In urma cu cativa ani, l-am vazut pe Marius la Casa de Cultura a Tineretului din Slatina si am vazut ca se dadea pe skate. L-am intrebat daca imi poate da placa sa ma plimb. El mi-a dat-o si a vazut ca stiu sa merg bine pe ea si m-a intrebat daca vreau sa invat sa ma dau pe skate si am zis da. Asa a pornit toata nebunia cu skateboarding-ul.”

Alexandru a devenit interesat de acest stil vazandu-l pe Marius cum se da. Cand Marius a inceput miscarea asta cu freestyle-ul care era noua pentru toata lumea. Marius a inceput sa faca tutoriale in limba romana pe youtube pentru a ii invata si pe ceilalti cum sta treaba cu freestyle-ul. Din activitatea lui pe social media a aflat Alexandru toate informatiile necesare si urmarindu-l la competitiile internationale si-a dat seama ca se poate cu freestyle-ul.

Obiectivul lui Alexandru este sa ajunga la cat mai multe competitii internationale alaturi de Marius, sa ne reprezinte tara si intr-o zi sa isi depaseasca maestrul.

“ Freestyle-ul este un stil cu lipici, placut la vedere de public .