Andrei Doman

” Inca de cand imi pot aminti chestii din copilaria mea, stiu ca abia asteptam sa pun mana pe bicicleta si chiar daca aveam 10 ani si abia stiam sa imi tin echilibrul, imi amintesc ca le spuneam parintilor mei cum o sa cresc si o sa ajung sa fiu cel mai bun.

Parintii mei nu au fost niciodata de acord cu faptul ca eu vreau sa ma dau pe bmx, asa ca pe la 14 ani am inceput sa merg la competitii de montainbike (cross country). Dupa un an de competitii am reusit sa-mi conving parintii ca pentru mine bicicleta inseamna freestyle, nu sa alerg pana la o linie de finish. La 16 ani tatal meu mi-a cumparat un PolarX TableTop facut pentru freeride. Dupa mai putin de 3 luni i-am facut cateva modificari si am inceput sa ma dau street si asa a inceput visul meu sa prinda forma. Jur ca zambesc de fiecare data cand imi amintesc ca ieseam cu baietii pe afara si saream borduri si telul meu era sa fiu cel mai bun din Prahova.

Mereu mi-a placut sa imi stiu valorile si sa nu ma amagesc degeaba cu visuri prea greu de realizat, asa ca telurile mele erau mici dar munceam pentru ele, ceea ce m-a facut acum sa ajung la nivelul la care concurez cu cei mai buni rideri din lume.

Imi place foarte mult sa cunosc oameni noi si sa ma dau in cat mai multe spot-uri, sa ating diferite nivele de dificultate. Sunt de parere ca limitele in general sunt doar niste praguri psihice peste care oricine poate sa treaca.

In urma cu doi ani am inceput sa colaborez cu BikeDistrict si vreau sa multumesc pentru ca a fost motivatia de care aveam nevoie la momentul acela, apoi in urma cu un an am inceput sa colaborez si cu PrideStreet ceea ce m-a facut sa realizez ca din momentul ala am intrat in liga pro.

In urma cu putin timp am inceput colaborarea cu Tabi49 prin Vlad si Axel ceea ce pentru cariera mea consider ca a pus punctul pe I. “

“ Ride clean! Ride savage! .