Andrei Zavoianu

” BMX-ul nu este doar o pasiune. Pasiunile vin şi pleacă. Pentru mine este un stil de viață. În cei 8 ani de când practic acest sport am realizat că succesul nu este o destinație, ci o calătorie.

 Primul meu contact cu acest sport a fost unul intamplator urmarind la aceea vreme diferite clipuri pe Youtube si gasind acele titluri  “Bmx Edit 2011 Romania , America , Europa.. etc” si am zis “Wow , cum ar fi sa fac si eu asta?” dar problema mea la acea vreme era ca un BMX pe bune la un pret decent era greu de gasit, pana intr-un moment neprevazut cand am gasit unul la un tip  care il vindea total perfect la acea vreme . Si asa mi-am adunat energia si timpul sa imi raspund la intrebarea : “Wow , cum ar fi sa fac si eu asta?

Dupa 1 an de implicare , cazaturi  si asteptari nu mi-am gasit un raspuns dar mi-am dat seama ca imi place si nu mi-as ocupa timpul cu altceva.

  2013 a fost un an misto in care am invat multe trickuri spre exemplu  Tailwhip-ul,  am si reusit sa  schimb cateva piese  bike-ului incat sa ma ajute sa fiu mult mai stabil si confortabil

   Dupa  4 ani de exersat, totul era clar pentru mine,  invatasem destule trickuri incat sa pot imi creez o idee cum as putea sa ies in evidenta pentru un concurs si tot in acelasi an m-am decis  sa postez pe social media ,Facebook , Instagram si Youtube.

 Lucrurile au evoluat fara sa imi dau seama , concursurile le vedeam mai mult ca pe  o distractie decat ca pe o competitie si poate de asta am reusit sa imi elimin stresul unui astfel de moment si legand prietenii in toata tara atat face to face cat si online.

 2017..Anul asta a fost unul total diferit din toate punctele de vedere , schimbari , decizi si foarte multa adrenalina atat pe doua roti cat si fara … cu bune si cu rele.

         Ma bucur ca am reusit sa imi dau seama ca locul meu este aici dar indirect mi-am dezvoltat o doua pasiune cea de  post productie ( efecte , montaj , idei ), se leaga destul de bine toate  trei  Bmx-ul , post productia si social media. Asa am ajuns la concluzia ca vreau sa aprofundez asta la o facultate .

     In prezent alaturi de Vlad si Axxel din echipa Tabi 49 din care fac parte cu mare placere , coloboram , impartasim idei si cel mai important lucru ne dam pe bike  in stilul nostru propriu si  liber .  “

      ”  Plimbati-va in jurul pasiunilor pentru a evolua in exteriorul lor ”