Andy

Pe cand aveam 13 ani am reusit sa imi fac rost de o bicicleta DHS de 26. Desi nu era cine stie ce, fiind foarte mare si grea pentru mine la momentul respectiv, eram foarte fericit si multumit de ea. Prietenii mei deja faceau cateva scheme cum ar fi sa se ridice pe o roata sau sa sara cu bicicleta. Vazandu-i pe ei, m-am ambitionat si eu si usor usor a inceput sa imi iasa si mie. Desi erau singurele trick-uri pe care le stiam pe vremea aia, am realizat ca devin din ce in ce mai bun. Asa ca m-am uitat pe net si am inceput sa ma interesez ce alte lucruri pot face cu o bicicleta.

Dupa multe cazaturi,lovituri si piese rupte, dar din ce in ce mai fericit si increzator, am dat de Danny Macaskill. Din acel moment totul s-a schimbat pentru mine. M-am rugat foarte mult de ai mei sa imi cumpere o bicicleta cat mai asemanatoare de cea a lui Danny si probabil pentru ca eram foarte insistent, ca sa scape de mine, mi-au dat banii de care aveam nevoie pentru am lua singur una. Desi era si pe atunci Skate Park Tineretului, eu nu stiam de existenta lui deoarece stateam intr-o zona foarte indepartata a Bucurestiului. Asa ca tot ce foloseam pentru a ma perfectiona si a exersa lucruri noi erau borduri, scari si alte dropuri de prin imprejurimi.

Dupa doar cateva luni, aveam bicicleta facuta praf, ii rupsesem cadrul asa ca tot ce faceam era sa stau in casa, lucru care ma intrista.Avand mai mult timp si stand pe internet, am dat de Mark Webb si am vazut ce lucruri noi pot face cu un BMX. Asa ca mi-am vandut vechea bicicleta asa cum era impreuna cu Xbox-ul si din banii adunati mi-am cumparat un BMX. KHE Barbados. Cu toate astea, eram singurul din cartierul meu care folosea un BMX si facea acest sport. Am ramas tot la street deoarece in continuare stateam prea departe de singurul Skatepark de care auzisem din Bucuresti. De-a lungul timpului am evoluat, am schimbat mai multe BMX-uri, mi-am cumparat diferite piese din ce in ce mai bune, am inceput sa ma integrez si sa cunosc cat mai muli oamenii din aceasta zona.

” Tot timpul m-am dat singur si am invatat totul singur. Ma dau pe BMX de la 15 ani si nu o sa renunt niciodata atata timp cat pot. “