Axxel Black

BMX-ul a fost primul sport de acțiune de care s-a apucat. Unul dintre prietenii buni din copilărie avea trei BMX-uri și mai ieșeau din când în când să se dea cu ele. La un moment dat a vrut să învețe trickuri dar tovarășul ăla al lui cu BMX-uri nu voia sa meargă în park așa că și-a dat seama că îi trebuie propriul BMX. A mers la mama, n-a vrut să îi dea, a mers la tata, n-a vrut să îi dea. Până la urmă s-a angajat la un service GSM din Drumul Taberei pe timpul unei veri și a reușit să strângă banii de BMX.

La vremea respectivă, era obsedat de barspin – dădea orice cu barspin. Problema era că uita mereu și trebuie să o ia de la capăt, să îl învețe din nou, cu nervi, căzături. Îi plăcea mult să participe la concursuri și ajunsese să se bucure de multe sponsorizări pentru că livra materiale și ținea mult la imaginea de rider. De când a început și colaborarea cu Sneaker Industry a devenit pasionat de street wear – acum are 30 de perechi de adidași pe care îi ține în cutii. În anul 2014, când voia și mai multe concursuri, nu s-a mai ținut Street Heroes. Prin urmare, s-a apucat să facă el concursuri.

Și a fost super perseverent. Pentru Urban Riders (așa se numea Riders Jam la vremea respectivă) se ducea zi de zi la Ollie Gang Shop, convingându-i să colaboreze pe primele două evenimente. La evenimente i-a plăcut că lumea îl apreciază, iar pe social media primea o grămadă de mesaje de încurajare. A apărut și Vlad Dănilă cu Tabi 49, pe care îl știa de pe vremea când se chinuia la barspin și Vlad i-a oferit niște sfaturi. În 2016 l-a cunoscut și pe David Stanciu și prin stilul glumelor pe care le are cu el, îl motivează să se autodepășească.

Acum e și la Riders Jam și la Tabi 49, și la Viral Studios. BMX-ul i-a dezvoltat personalitatea și încrederea în sine. Cică dacă mergea cu încredere că dă un trick, atunci chiar îl dădea. Pe lângă asta, BMX-ul i-a deschis lumea oamenilor mișto cu care să colaboreze. Dacă nu era BMX-ul, nu îl cunoștea nici pe Mihai-Alexandru Hash. Îi place să se dea street și are așa, ca un fel de motto:

Real influencers are on the street. Not on social media.