Andrei Catalin

Salut ma numesc Popa Andrei Catalin (Cătuț) si am 17 ani ,sunt din Hunedoara oras Petrosani, o zona muntoasa si tocmai de aceea m-a atras snowboardul.

Practic acest sport de 6 ani si anul acesta am reusit sa evoluez mult mai mult decat mi-as fii imaginat vreodată câștigând multe concursuri si cireasa de pe tort cei de la Skullcandy Romania au ales sa ma sponsorizeze, un lucru imens pentru mine fiind inca doar un copil.

Totul a început dintr-o joaca cand tatal meu mi-a făcut cadou un snowboard ,pe vremea aceea nu era unul foarte bun dar eu am fost foarte fericit si cu toate astea am ajuns prima data la munte si am ramas profund socat cat de bine ma puteam simtii cand pluteam prin zapada , si de atunci nu am putut sa ma mai las de acest sport minunat .

Prin multa munca si poate chiar mai multe ore de dat la lopata decat sa ma dau eu pe placa, imi construiam kickere ca sa pot sa simt adrenalina aceea cand imi simt inima cum pluteste prin aer . Pe scurt vreau ca tot viitorul meu sa se bazeze in snowboard si sa traiesc din asta.