Claudiu Lesan

Povestea lui Claudiu începe în anul 2009 când, la vârsta de 9 ani, a ieșit cu părinții la o plimbare în parcul mare unde se afla skatepark-ul din Bistrița. Trecând pe acolo, a observat băieții mai mari pe BMX și l-au impresionat atât de mult încât și-a dorit să se apuce și el. În ziua aceea, s-a rugat mult de părinți să îi cumpere o bicicletă pentru trickuri. Din păcate, s-a ales cu o bicicletă nu tocmai bună pentru ce își propusese el să facă cu ea, bicicletă pe care a rupt-o după câteva luni.

În perioada 2012 – 2014, Claudiu a practicat și MTB downhill, perioadă care i-a prins foarte bine atunci când s-a reapucat de BMX.

În decursul a celor 10 ani de BMX și-a făcut multe amintiri frumoase, a vizitat multe orașe și a primit și el poreclă de la Axxel Black – ursul Yogi.

În timp, a obținut rezultate foarte bune la concursuri. 2018 a fost primul an la categoria PRO și a reușit să ia locul I la toate concursurile, în afară de unul singur – Gravity Summer Jam 2018, la care David Stanciu a luat Best AM.

“Cand vreau sa incerc ceva riscant, ma motiveaza foarte tare oamenii cu care sunt si muzica pe care o ascult la casti in timp ce ma dau.”