Cristian Cohal

” Ma dau de aproape 17 ani. La 9 ani eram prea mic sa ma lase ai mei sa merg la skatepark unde spuneau ei ca sunt toti golanii care fumeaza, beau etc asa ca stateam in spatele blocului, ma dadeam pe flat iar pe la 14 ani eram un grasan si avem vreo 98 de kg si am luat decizia sa slabesc si sa fiu bun la skate, sa fac edit-uri, sa merg la concursuri, sa calatoresc etc.

Foarte multi dintre skaterii cu care am crescut s-au lasat dar imi aduc aminte ca aveam vreo 2 baieti in cartier cu care ma dadeam si s-au lasat pana la urma… Mai stiu ca ieseam la dat in Skatepark Herastrau cu Alex Costin, Stefan Dragomir, Alex “Maserati” si inca un rus care s-a mutat de la noi din tara.

In Bucuresti sunt din ce in ce mai multi copii cu skate-ul care evolueaza incredibil de repede.

Stiu sa ma dau si pe snowboard un pic. Am bagat bs 180 si fs 180 la kicker si am incercat bs 360 dar mi-am rupt mufa. Dar cel mai mult imi place sa ma joc ping pong, e sportul meu preferat dupa skate si am facut si 3 ani hochei care era destul de misto.

 

Am aparut si intr-un film, Harpon se numeste. E tare rau filmu pentru ca s-a adunat cel mai bun footage din toate trip-urile Skating The Fish ca sa vada lumea direct care-i treba la noi in tara. Sunt de parere ca trebuie facut un video ca acesta in fiecare an care sa fie din ce in ce mai tare.

Nu am avut niciodata probleme la scoala din cauza skate-ului pentru ca am chiulit cu grija si mie oricum imi place la scoala ca ma joc carti toata ziua si merg la sala de sport sa joc ping pong.

“ Luati-va skate, stati toata ziua in skatepark, nu va enervati daca nu va ies trick-urile ca o sa innebuniti … si cel mai important e sa va distrati !!! .