Cristian Ianau

Cristi a luat primul contact cu BMX-ul complet accidental. Sora lui mai mare a trebuit să îl ia la concurs de sporturi de acțiune care avea loc în alt oraș. Avea doar 12 ani la vremea respectivă așa că, se înțelege, nu voia să îi stea pe cap. Pe toată durata excursiei, Cristi a stat în cameră cu doi prieteni de-ai surorii lui care, întâmplător, se dădeau pe BMX. A stat pe lângă ei o grămadă și când a ajuns înapoi la el în oraș, primul lucru pe care l-a facut a fost să cumpere un BMX și de acolo a început totul.

În foarte puțin timp, Cristi a reușit să participe cu succes la multe concursuri și, după cum se vede în istoria Riders Jam, foarte rar a plecat fără premiu.

Progresează destul de repede, deși bicicleta nu îl ajută, el fiind încă mic de înălțime, după cum povestește Axxel Black. Axxel l-a cunoscut la Iași la un concurs și a rămas impresionat de ce vână avea în el. Se arunca la trickuri destul de sigur pe el, voia să ridice publicul în picioare, și încerca să combine efectiv tot ce știe. În câțiva ani, e destul de sigur că poate ajunge la un nivel înalt, nu numai național, dar și internațional.