Florin Cojocariu

Ma numesc Cojocariu Florin aka Flow si am 21 de ani. Sunt student in anul 2 la Agronomie. Pasiunea mea  de cand sunt mic este BMX. Sunt rider de BMX de la varsta de 15 ani. Am participat la numeroase competitii precum: Street Heroes, unde am castigat locul 1, locul 2 si best trick in anul 2012 respectiv 2013.

Apoi un an mai tarziu, in 2013, la Harman extreme fest am obtinut locul 3 si best trick, respectiv locul 1 la Bucharest Wheels. Acestea sunt doar cateva dintre competitiile la care am participat de-a lungul aniilor, printre cele mai importante pentru mine.

Din pacate in 2013 am suferit o accidentare la ligamentul piciorului drept, pe care datorita varstei prea mici si a problemelor ce puteau aparea dupa, nu o puteam opera la momentul respectiv.

Aveam doar 15-16 ani, varsta minima la care se poate face aceasta interventie chirurgicala fiind de cel putin 21-22 ani, cand cresterea deja s-a cam terminat. Acest lucru m-a determinat sa mentin nivelul la care ajunsesem, insa nu am mai putut participa la alte competitii.

La varsta de 20 ani am hotarat sa fac aceasta activitatea pentru a putea continua ce am inceput. Acum mi-am reinceput activitatea in forta, cu determinare pentru a ma intrece pe mine insumi si a deveni din ce in ce mai bun.

” BMX-ul reprezinta pentru mine pasiunea nr.1 si il voi practica in fiecare moment in care voi avea posibilitatea. “