Ionut Sandor

BMX-ul a fost primul sport extrem de care s-a apucat. Șandor Ionuț a început cu un DHS care era foarte greu și nu îl ajuta deloc să evolueze, pe lângă greutatea bicicletei mai era și faptul că acesta nu ieșea în skate park și statea în cartierul lui neavând cum să progreseze. Tot ce a învățat pe acel DHS a fost bunny hop-ul. Mai târziu i s-a stricat DHS-ul iar acesta nu și-a mai cumpărat alt BMX decât după o perioadă lungă de timp.

După achiziționarea unui BMX, acesta a venit în skate park Tineretului unde a văzut foarte mulți rideri și acest lucru l-a ambiționat și mai tare să se țină de acest sport. Acolo s-a împrietenit cu Vălică și David Stanciu cu care încerca să învețe trick-uri. Mai apoi Șandor „Johnny” (poreclă dată de Axxel Black, mai toate proeclele le dadea el pe atunci), s-a împrietenit cu Maurizio și Axel care l-au ajutat să evolueze și l-au încurajat, luându-l cu ei la street și susținând orice trick nou pe care îl învăța.

Când s-a apucat de acest sport, Johnny nici nu se gândea că o să ajungă la un nivel la care să știe atât de multe trick-uri și mai ales să le combine. Cel mai mult își dorea să învețe backflip, trick pe care a reușit să îl dea prima oară în skate park Herăstrău. Johnny a fost  susținut de Vlad Dănilă care era prin apropiere când l-a sunat să îi spună că vrea să dea flip după prima ediție de Salonul Bicicletei, unde a avut acces la un foam pit și unde a și avut ocazia să îl construiască.

A participat la destule concursuri și evenimente printre care Street Series Brașov (toate edițiile), Street Meat, Timișoara, Herăstrău Wheels, dar doar la Street Series Brașov și Street Meat acesta a reușit să obțină și un loc.

Acum Johnny face parte din echipa Tabi 49 și iese mai rar la BMX din cauza facultății, dar și când vine încearca să revină și să încerce trick-uri și combinații noi.

“Maure, scoate telefonul si baga un Insta story ca ma dau peste cap.”