Ionut Trial

Numele meu este Ionut, majoritatea ma cunosc drept Ionut Trial, tot asa ma pot gasi pe retelele de socializare cum ar fi instagram, facebook, youtube.

Am inceput sa fiu pasionat de orice inseamna sport inca de mic, am avut un interes imens in ceea ce tinea de sporturi de actiune. Intr-o zi iesind prin park cu rolele am vazut un grup de baieti facand trick uri cu bike-urile si am fost usor impresionat, m-am gandit sa ma uit mai de aproape cand unul din ei mi-a spus “hai cu noi, mergem in Parcul tabacariei” (Constanta) .. nici nu am stat pe ganduri si m-am alaturat lor. Pe drum faceau tot felul de sarituri, peste borduri si peste diferite obstacole ce le intanleau in cale, daca stau sa ma gandesc acum… era doar un bunny hop si ceva wheelie dar pe vremea aia pentru mine era mind blowing asa ca am fost repede sa iau o bicicleta de acasa in timp ce toata lumea ma astepta in fata casei,  am iesit cu ei si am avut o zi plina si obositoare pot sa spun ca a fost prima data cand am invatat sa fac un “hop” cu bicicleta.

Avand prima mea bicicleta de “trial” as putea spune intre “ghilimele” deoarece era jumatate din piese luate de la grupul cu care ieseam iar jumate cumparate SH pentru mine a fost deajuns. Am vrut ceva mai bun asa ca usor, usor am facut rost de bani cu ajutorul parintilor si cu ceea ce mai faceam pe aici pe colo, ne’avand job deoarce inca eram elev.

Am avut un PSP si puneam clipurii de pe youtube si stateam in park si exersam tot ce vedeam acolo. In scurt timp am fost sa lucrez in italia pentru o perioada scurta sa pot face rost de bani pentru a-mi lua o bicicleta calumea de trial, avand si ceva rude acolo a fost usor. Cand m-am intors iar la practica, aproximativ dupa un an si jumatate am postat un clip cu ceea ce am invatat, ce se poate gasi si acum pe canalul meu de youtube. Eram deja cu mult peste ceva amici de la care invatasem basic trick-urile, niciodata nu m-am oprit chiar daca am cazut ori veneam acasa cu julituri pe coate, picioare etc, cateodata sa poti face ceva trebuie sa cazi mai intai sa ai de unde invata, este usor sa te apuci de un sport dar este si mai greu sa te tii de el, eu am inceput mai multe sporturi precum “trial biking” “jumping stilts” ” rollerblading” , as putea spune ca am inceput sa fac si “wakeboarding” cu bunul meu prieten Vlad, unul dintre cei mai buni prieteni din copilarie cu care am fost vecin si prieten pentru foarte mult timp, stateam in skate park Constanta cu el si cu alte persoane facandu-mi prieteni noi la fiecare pas…

Pot sa spun ca trial bike-ul a avut un impact imens asupra personalitatii mele si a listei mele de prieteni, inclusiv asupra viitorul meu a avut un impact deoarece astazi sunt in UK, locuiesc in Londra de 8 ani dar nu m-am oprit sa fac ceea ce imi place, tot odata mi-am cumparat un motor de strada, un Suzuki Gsr750 din 2016, am inceput sa postez motovlog, am 2 biciclete de trial, role si nu in ultimul rand am cumparat o alta pereche de picioroange (stilts) stiu ca nu mai pot iesi cu aceealasi grup de prietenii cu care ieseam in copilarie dar sunt foarte fericit ca pot sa practic aceeleasi sporturi pe care le faceam si acum 10 ani… avand 30 in momentul de fata, varsta nu m-a oprit deloc sa fac ceea ce imi place, voi posta mereu tot ceea ce fac si evolutia mea si voi pastra legatura cu prietenii din copilarie cu ajutorul retelelor de socializare, iar asa ne putem arata aprecierea si suportul.

Eu consider ca deciziile si toata munca pe care am depus-o in copilarie pentru acest sport m-au adus unde sunt acum si sunt foarte multumit de evolutia mea asa ca daca esti pasionat de biciclete, motociclete si masinii etc! nu mai sta pe ganduri, gaseste-ti un grup si fa istorie!!

” Pentru toata lumea PACE!!! “