Kesu Ahmed

Arta ! Dintotdeauna pot spune ca am fost cuprins de muzica. Inca de mic am fost foarte fascinat si pot spune cu siguranta ca atunci cand auzeam o piesa care imi placea foarte mult indiferent de modul in care ar fi fost redata, imi transmitea o stare si ma influenta foarte mult intr-un mod diferit spun eu. De la varsta de 14 ani m-am apucat sa practic Parkour. Imi aduc aminte ca ma antrenam foarte mult pe muzica, pentru ca asta imi dadea foarte multa energie si ma facea sa ma simt intr-un mod cu totul si cu totul unic. In acelasi an inspirat de rapperi americani precum, 50 cent, Jay Z, Ice Cube si multi altii din acea perioada am inceput sa imi scriu primele versuri si sa cant Hip-Hop.

La varsta de 16 ani  intrand in liceu mi-am descoperit pasiunea pentru muzica, si m-am decis sa fac pe cat posibil sa evoluez cat mult mai mult. Am incetat sa mai folosesc beat-uri de pe Youtube si am inceput sa imi caut software-uri prin care sa pot face muzica, deoarece simteam nevoia sa exprim tot ceea ce traiam.

La 18 ani a inceput cariera mea ca si artist. Am intrat intr-o trupa numita Superchill ca rolul de acrobat, dansator si percutionist. Ulterior am devenit solistul trupei. In acesti 3 ani mi-am aprofundat foarte mult cunostintele, am invat foarte multe in privinta productiei muzicale si mi-am dat seama ca nu vreau sa fac doar Hip-Hop si am simtit nevoie sa imi deschid putin mai mult orizonturile. De-a lungul timpului am avut multe experiente live pe stage si pe micile ecrane.La 19 ani am inceput sa filmez reclame, ca si cascador.

La varsta de 20 de ani am fost antrenor de parkour ajutand la construirea primei sali si la dezvoltarea acestui sport la noi in tara.De aproape doi ani lucrez la circ, acolo am invatat foarte multe in privinta modului in care trebuie sa imi transpun tot ceea ce pot face pe stage si sa transmit.In urma cu 2 ani am inceput sa pun baza proiectului wegotthecity. Incercand sa pun toata nebunia si devotamentul meu in muzica si sa dau acest spirit tanar si plin de energie cat mai departe. Eu sunt foarte atras de intrumente.Ascult muzica Soul, RnB, Funk si multa muzica electronica.

Viziunea mea in privinta proiectului este foarte mare. Eu sunt o persoana perfectionista de fel si fac totul pana ajung la rezultatul dorit.Intotdeauna tind sa lucrez cat mai eficient.Pe langa muzica si parkour am o vizune in privinta cinematografiei. Imi place sa filmez si sa montez videoclipuri, sa fac fotografie si din nou sa transmit ceva cu totul si cu totul diferit si special.

“ We got the city! .