Mihai Militaru

Ma dau cu rolele de 18 ani, din 2001. Am cumparat primele camere video si am facut primele montaje pentru a documenta pasiunea mea pentru role si a prietenilor mei.  Incepand cu 2004, impreuna cu Mihai Bivol, Cosmin Dumitru, Stefan Ene si altii, am inceput sa facem cate un film lung metraj pe an, imi amintesc cu mare placere si acum serile de premiere de la web club.

Asta a condus la o noua pasiune, care in prezent a devenit si meserie si sursa de income, si pe care o fac cu mare placere:  filmatul, editatul, fotografiatul si toate domeniile conex in care activez in prezent.

Am castigat numeroase competitii atat in Romania, cat si in tarile din Europa de est.

Am fost sponsorizat de Ignition Team din Germania, apoi de Hedonskate shop din Polonia pentru o perioada de aprox 10 ani, am peste 100 de videos cu mine online pe youtube si vimeo.

In prezent pasiunea pentru role a devenit mai mult un hobby, pe care insa il practic cu foarte mare placare. Ocazional, ma mai pompez peste limita de “recreational” si ma duc in zona de “pro”. Astfel inca mai castig cate un concurs, sau mai aterizez cate un hammer trick intr-o zi random, in care mi-am propus sa fac 2 ore de miscare pe role si ma trezesc ca ma dau pe ditamai drop-off rail-ul la TNB de exemplu.

Nu-mi place “small talk” si lucrez 24/7 la visul meu.  Ma inspira oameni vizionari, sportivi de top si oameni de succes, ma inspira locatii precum teatre si atenee, arta vizuala in miscare (gif-uri, cinemagraphs, instalatii visuals,)  ma inspira in mod special arta vizuala si vad tehnologia ca parte integrata din lumea si arta moderna.

” Imi place sa fiu atat in fata camerei, cat si in spatele ei. “