Mihnea Groseanu

Mihnea Groseanu face parte din cei peste 500 de rideri Redbull. Avea 7 ani când a primit pentru prima dată un skateboard şi a intrat în echipa de sportivi Red Bull pe când avea 12 ani. Cum a descoperit aceasta pasiune? Mama lui ii facuse cadou o placa de Craciun cand era in vizita la bunicii sai din Bacau. S-a dat cu ea 2 saptamani dupa care a uitat-o acolo. Dupa 3 ani i-a vizitat din nou pe bunici, imprietenindu-se cu niste baieti din oras care se dadeau pe skate. Acestia l-au invatat cateva trick-uri si i-a placut.

” Cea mai importanta din viata mea este mama.” Simona Gabriela Arus este o fosta campioana a judoului romanesc si o mama plina de emotii si griji. Aceasta a stat mereu cu el la contest-uri, l-a incurajat si sustinut. Şi-a dorit să fie liber, într-un sport unde să nu-i dea nimeni indicaţii. Eu doar l-am ajutat să ajungă unde îşi doreşte”, spune mama sa.

Mihnea a ieşit deja şi la concursuri internaţionale. Au fost întreceri cu limită de vârstă, în care nu a fost acceptat, dar a fost acolo, pentru a vedea nivelul la care trebuie să se raporteze. Pe plan internaţional, sunt puţini sportivi de vârsta lui care participă la concursuri puternice, cei mai mulţi sunt peste 20 de ani, chiar şi 30. Mihnea a participat şi a ieşit de fiecare dată onorabil, cu clasări pe la mijlocul clasamentului. De aceea şi Red Bull îi dă credit în continuare.

“ Filozofia mea este sa ma distrez si sa fac ce imi place .