Nedelcu Gabriel

” Prima mea experienta legata de bmx a fost la varsta de 12 ani, cand ma plimbam in parcul Tineretului cu doi prieteni si am ajuns la faimosul SkatePark. Pe moment , prima impresie despre sport si bicicleta in sine era mai mult o neintelegere de ” cum se poate asa ceva/ cum functioneaza/ ce e aia” .

Dupa cateva zile am inceput sa ii bat la cap pe ai mei in speranta ca o sa imi cumpere un bmx de incepatori si asa s-a intamplat!!

Primul meu bmx, datorita echipari si calitatii proaste a pieselor nu a rezistat foarte mult, iar dupa doi ani de invatat trickuri de baza si de strans bani , mi-am facut primul meu bmx custom cu care am si invatat majoritatea trickurilor mai avansate.

Tin minte cand l-am cunoscut pe Axxel. Eram in skatepark si se tot vorbea de un rider ce face pana in fiecare zi, el era !!! Cu timpul ne-am imprietenit iar cand a ajuns si Vlad Danila la capitala, lucrurile incepeau sa se schimbe.

De pe internet am invatat cum sa am grija de bicicleta mea si cum sa ii fac revizia cum trebuie. Asa am devenit mecanicul la care apeleaza echipa. Cea mai mare provocare a mea ca mecanic a fost sa ii spitez/centrez/schimbat jantele lui Axxel, rotile lui mereu sunt o adevarata provocare, ba nu are spitele bune, ba are o janta fisurata/stramba.. ba ii lipsesc minim 3 spite pe o parte iar pe cealalta inca cateva, isi mai ia si cauciucuri greu de dat jos de pe jante..

Pe durata practicarii sportului in sine , am ajuns sa cunosc foarte multe persoane , de care ma bucur ca le cunosc si in ziua de astazi si am invatat lucruri esentiale pe care le folosesc in viata de zi cu zi; dar mai presus de toate , pot spune ca nu m-as afla in locul in care sunt aici astazi , sa profesez in ceea ce imi place  sau sa intalnesc toate aceste persoane pe care care le-am cunoscut de-a lungul anilor. “

E simplu, e fizica!