Radu Mirancea

In urma cu peste 10 ani mergeam la magazin dupa paine cand am vazut un session de skate la un handrail din drum( avand ca protagonist pe Florin Cucuruzac aka tinerica). Pe la 11 ani cu amintirea asta in cap, am pus mana pe o placa dintr-un supermarket ce s-a lipit de mine pentru urmatorul deceniu. Prin lipit vreau sa zic ca doar incapatanarea m-a facut sa parcurg drumul pana la casa de marcat. Parintii mei stiau ca ma plictiseam rapid de orice, motiv pentru care aveam deja cateva biciclete si perechi de role pe care nu le mai foloseam.

Inafara mersului la scoala, aveam mereu placa la mine. Nici nu ma gandeam la trick uri ci doar mergeam pe skate cat mai mult posibil. Tot iesind prin cartier cu skate ul i-am facut si pe alti prieteni sa scoata placa de la naftalina si sa ma invete cate ceva. Unul dintre fostii colegi mi-a aratat cum se fac cateva trick uri si atunci s-a instalat microbul. Am ajuns sa ii cunosc pe baietii din skatepark cu care am continuat in urmatorii ani sa ies la skate cat era ziua de lunga.

Dupa 3-4 ani am ajuns la un concurs in cluj unde am ramas fascinat de posibilitatile oferite de un alt skatepark. Asta m-a facut sa calatoresc mai mult si sa cunosc tot mai multe persoane care aveau aceeasi pasiune. Dupa am tot participat la concursuri si cu timpul am ajuns sa cunosc fiecare park din tara iar curiozitatea mea a evoluat intr un stil de viata.