Silviu Martinez

Silviu se dă pe BMX de relativ puțină vreme. Abia în 2016 s-a apucat, dar în foarte puțin timp a reușit să urce pe podiumul concursurilor la care a participat.

David Stanciu a fost cel care l-a influențat să se apuce de BMX – amândoi se dădeau pe trotinetă la un moment dat. Cam la un an după ce s-a apucat David de BMX, l-a ajutat pe Silviu să își găsească o bicicletă cât mai accesibilă și aia a fost.

Imediat după ce și-a luat bicicleta s-a dus în Skatepark Tineretului, unde i-a cunoscut pe Axxel Black, Sandor Ionuț și MaurizioDe la ei a învățat primele trickuri, ei au fost primii care au început să îi explice.

După aproximativ o săptămână, bicicleta lui Silviu a fost furată și așa a rămas pe jos timp de 2 luni. Se apucase deja să strângă bani pentru ea când îl sună Sandor să îi spună că bicicleta lui este în parc, fusese recuperată mai devreme împreună cu Axxel și Maur de la un puști care se plimba cu ea prin skatepark. Cu banii strânși în acele 2 luni și-a cumpărat piese pentru a-și face bicicleta cât mai bună, așa cum și-o dorea.

“Dadeam cu fata de asfalt si ma strigau baietii “Faceplant” si mereu ma ridicam ca sa ma strige Martinez.”