Stan George Alexandru

Mă numesc Stan George Alexandru , am 19 ani și sunt student la Colegiul Național “Radu Greceanu” .Toate pasiunile mele au în general un conținut de actiune și în mare parte sunt legate toate de mișcare. De exemplu, unul din sporturile pe care le practic este cliffdiving. Chiar daca nu este neaparat legat de Parkour, la baza are implica saritul de pe roci de la diferite inaltimi, combinat cu diferite trickuri. Acest lucru este un plus pentru mine cand vine vorba de Parkour.

Dansul(contemporan,popping,brakedance), arhitectura si arta sunt alte cateva pasiuni de ale mele.Am început să practic parkour/freerunning de la 10 ani ,ca o joacă deoarece așa a și început – din întâmplare.Eram în curtea școlii și împreună cu un tovarăș ne-am gândit “ce ar fi să ne dăm peste cap?” ,primul salt fiind frontflip și cred că și cel mai comun si cunoscut. Lucrurile evoluau destul de repede și așa deveneam din ce în ce mai entuziasmat să încerc din ce în ce mai multe.

Arta mișcării e destul de greu înțeleasă în România.Dorinta mea este să o fac cunoscută și să se poată practica în fiecare oraș, adică să existe competiții ca și în alte țări unde e recunoscuta si apreciata la adevarata ei valoare.

” Imi doresc sa reprezint Romania la competitiile internationale pentru ca sunt un baiat perseverent care vrea sa ajunga departe. “