Stan Ionut Laurentiu

Ma numesc Stan Ionut Laurentiu si am 20 ani. Sunt student la Facultatea de Automatica si Calculatoarea. Am ales aceasta facultate deoarece una dintre pasiunile mele este informatica. Pe langa aceasta mai am nenumarate pasiuni din foarte multe domenii ce nu au nemarat legatura cu matematica sau informatica cum ar fi: muzica, desen, sculptura, istorie filosofie siii bineinteles sportul.

Am un frate( Stan George Alexandru ), care desi este mai mic decat mine pracica freerunning dinaintea mea cu aproximativ 1 an. M-am apucat de acest sport la varsta de 12 ani, vazandu-l pe el. Mi s-a parut foarte foarte interesant faptul ca el se putea da peste cap in diferite feluri si am zis de ce nu? Atunci cand m-am apucat de parkour nu m-am gandit la ce imi va folosi in viata sau daca poate fi ceva de viitor, fiind destul de mic si facandu-l doar din placre si pentru amuzament.

De cand ma stiu ma dau street deoarece in orasul din care vin eu, Slatina, nu exista spatii sau sali speciale in care m-as putea antrena. Totul a inceput in spatele blocului, in parcuri sau oriunde gaseam o bara pe care o puteam folosi pentru a ma da peste cap. Neavand posibilitatea unei sali speciale pentru antrenament si intelegand ca trebuie sa fiu atent, am incercat sa improvizez cum am putut. Fiind un baiat perseverent si motivandu-ma rezultatele, antrenamentele mele au inceput iarna folosind orice maldar de zapada pe post de saltea. Astfel am devenit din ce in ce mai bun de-a lungul anilor. Acum, la 20 ani sunt mai sigur pe mine si pot da mai multe trick-uri pe orice suprafata,

“ Imi doresc sa particip la cat mai multe competitii si imi imbunatatesc stilul si poate chiar sa fac performanta.”

.